Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

borg queen
borg queen - 21-09-2011 20:17:53
Computers & Telefonie

Gebruikt verkocht als nieuw

Onlangs een logitech harmony 700 (alles in één afstandsbediening) besteld bij de plus winkel op intermet. na bezorging en opening van het pakketje viel al op dat de omdoos open was en gescheurd. de (oplaadbare) batterijen lagen los in de doos en waren voor 3/4 vol. de afstandbediening zelf was al geprogrammeerd met de apparaten van iemand anders. de gebruiksaanwijzing was volgekalkt met serienummers.
ik een email gestuurd, aangezien ik er nogal boos over was, dat men mij dus iets tweedehands verkocht heeft voor de nieuwprijs. op mijn vraag naar korting werd niet ingegaan, wel dat ik de afstandsbediening kan terugsturen en een andere kan krijgen of terugstorting van mijn geld. en de excuses voor het ongemak.
wie zegt dat ik dan nu wel een nieuwe krijg en dan moet ik daar weer enkele weken op wachten? heb ik geen zin in en gelukkig is bij het programmeren van mijn apparatuur al dat andere overschreven.

de pluswinkel verkoopt producten voor ouderen. waarschijnlijk is deze afstandsbediening voor veel oudere mensen te moeilijk om goed te programmeren en sturen hem dus na een tijdje terug. blijkbaar zonder controle wordt zoiets zomaar weer naar een ander gestuurd. schande!!