Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alysia - 17-10-2011 22:55:41
Auto & Vervoer

ov-chipkaart

Twee weken geleden twee ov-chipkaarten besteld, een voor mijn man en een voor mijzelf, bij www.ov-chipkaart .nl de kosten voor twee kaarten € 15.00, per ideal betaald.

vervolgens hoor ik van een kennis dat zij de zelfde ov-chipkaarten besteld heeft voor 1.50 per stuk. tot 1 november a.s een aanbieding bij ov-chipkaartkorting.nl

ik heb ov-chipkaart.nl een e-mail gestuurd en gevraagd of er een fout gemaakt was, waarom ik € 15.00 moest betalen. zij melde mij dat zij niets van een korting wisten, dat dit waarschijnlijk een actie was. zij wisten daar niets vanaf.

ik voel me nu echt bestolen. voor twee dezelfde ov-chipkaarten € 12.00 meer betalen? had deze actie nou niet landelijk moeten zijn?

voor de mensen die nog geen ov-chipkaart hebben en die nog moeten bestellen. let hierop, het scheelt u een hoop geld.