Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 30-12-2011 00:47:51
Computers & Telefonie

Kan sms met vertraging aankomen?

Ik vind op internet tegenstrijdige berichten hierover en heb zelf totaal geen verstand van dit soort zaken, het enige dat ik kan vinden is dat het mogelijk is dat een sms later aan kan komen als men in een gebied met zeer slecht bereik is.

voorbeeld, ik heb een eenvoudig simpel abonnement met een goedkope gsm, een vriendin heeft een gsm met internet en allerlei toeters en bellen. volgens haar zeggen ontving zij mijn sms dat ik om even over 10 uur 's ochtends had verstuurd pas ver na 13.00 uur, dus bijna 4 uur later, hoe kan dat?

weet iemand hoe of dat kan want sms, is mijn ervaring, gaan altijd meteen door en worden eigenlijk direct ontvangen tenzij je natuurlijk je gsm uit hebt staan want dan krijg je de melding pas nadat je hem weer aanzet. dat laatste gebeurd mij nog al eens omdat ik mijn gsm vaker uit dan aan heb staan of ik heb ook wel eens dat ik het ringtoontje niet gehoord heb en dan zie ik het pas als ik hem pak, maar vriendin beweerd dus dat zij hem echt pas zoveel uur later heeft ontvangen, ze was in nederland, eerst gewoon in een andere stad en deel van het land en later aan het autorijden toen dit gebeurde.

ik ga er vanuit dat zij de waarheid spreekt maar snappen doe ik het niet want ik dacht dat je erop kon vertrouwen dat een sms, als de ander de gsm aan heeft staan deze direct ontvangt. is het niet verstandig om daar op te vertrouwen, hoe zit het nou met die sms is het betrouwbaar of toch niet?