Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 01-02-2012 17:23:25
Computers & Telefonie

Het forum van Kassa kan beter werken als ............

Ik dacht en ik heb ook op kunnen maken uit de reactie van de redactie dat ik niet de enige ben die vind dat er aan dit forum wel het een en ander verbeterd kan worden. het lijkt me handig om een inventarisatie te maken van punten waarmee we de redactie kunnen helpen dit forum te verbeteren, het is uiteraard een consumenten onderwerp omdat de vara een dienst verleend en wij, als gebruikers van het forum deze consumeren dus wij zijn de consumenten van dit forum ;-)

het is niet bedoeld als afzeiktopic richting redactie maar om op een constructieve en positieve manier met elkaar van gedachten te wisselen over hoe jij denkt dat het forum beter zou kunnen draaien. natuurlijk kan het nodig zijn eerst te vertellen waar jij je aan stoort of wat je een probleem vind maar vertel er dan ajb ook bij hoe je denkt dat dit opgelost kan worden. dan kan de redactie daarmee doen wat zij willen maar weten ze in ieder geval wel wat gebruikers belangrijk vinden, waar ze veel of weinig waarde aan hechten enzovoort.

voor mij staat op nummer 1 dat ik het heel prettig zou vinden als er een mogelijkheid zou zij om privé met andere forumleden te mailen, soms zijn er zaken die te persoonlijk zijn en/of off topic gaan maar die je wel even wilt verduidelijken. ook om misverstanden en ergernissen te voorkomen en op te lossen is het prettig als dit middels een persoonlijk bericht kan, het komt in mijn ervaring de sfeer en onderlinge verhoudingen vrijwel altijd ten goede. of het nodig is de mogelijkheid een medeforummer te kunnen blokkeren na een bericht kan later nog toegevoegd worden als blijkt dat daar veel vraag naar is.

op nummer 2 staat dat ik graag een minimale invulling van het profiel zou willen voordat je mee kan doen op het forum. je bent op internet immers allemaal anoniem dus het is onnodig om helemaal niets bij je profiel te zetten, nu weet je (zeker als nieuwkomer) vaak niet eens of je iemand met hij of zij moet aanspreken. gegevens als leeftijd, geslacht en woonplaats maken het communiceren met elkaar alleen maar makkelijker en aangezien je op internet kan liegen kunnen degenen die fobisch zijn over hun privacy of niet hun mening durven geven als ze niet 100.000% zeker weten dat ze niet herkend kunnen worden gewoon jokken, maar dan ook niet zeuren als je met mevrouw wordt aangesproken terwijl je een meneer bent ;-)

anderen die al langer actief zijn hebben vast nog veel meer ideeën en tips over hoe het leuker, mooier en beter kan, ik hoor ze graag en ga er vanuit dat de redactie dat ook doet!

groetjes,

enigma.