Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pauls0
pauls0 - 04-02-2012 22:58:03
Auto & Vervoer

de NS versus de winter.

Is het niet prachtig van de ns, dat een aangekondigde winter door de weergoden, weer totaal onvoorbereid de winter ingaan. er vallen drie sneeuwvlokjes met een paar matige nachtvorstjes, en de gehele treinverkeer is ontregelt of ligt gedeeltelijk plat. het beleid van de ns is zodanig, of het lijkt dat zij het niet interesseren, en dat telkens weer vanaf komen met een slappe excuus.
nu gaat de minister van verkeer en waterstaat een actie ondernemen, door expertise te vragen aan landen, die vaker met dit appeltje hebben geschild. beter later dan ooit, maar had het bestuur van de ns het zelf niet kunnen verzinnen??

sinds dat de ns geen staatsbedrijf meer is, zijn de problemen alleen maar groter en erger geworden.. en de consument is steeds weer de dupe ervan..