Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 20-02-2012 12:56:37
Computers & Telefonie

Met Opera browser tekst markeren bii Kassa

bold regel 1
bold regel 2
bold regel 3
bold regel 4
bold regel 5

wanneer ik opera gebruik om op de website van kassa een antwoord te geven of een vraag te stellen, dan is het gebruik van de knoppen voor bold, italic, link en link verwijderen een lastige zaak. de geselecteerde tekst komt niet overeen met het resultaat van de markering. de eerste regel werkt het nog. elke volgende regel wordt de markering steeds een teken meer naar rechts verschoven.
zie deze en bovenstaande regels, waar de woorden bold allemaal vetgedrukt hadden moeten zijn.

het heeft denk ik te maken met de cr lf codes en hoe die door opera en kassa geïnterpreteerd of gebruikt worden. met andere browsers is er geen probleem.

vraag:
weet iemand een oplossing om toch de opera browser te kunnen gebruiken, of wordt opera niet door de website kassa.vara.nl ondersteund?