Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 24-02-2012 18:39:06
Voeding & Gezondheid

labeltjes

Of je nu een goedkoop t-shirt hebt of een exclusieve duur overhemd, pullover, broek, ondergoed, overal doen ze labeltjes in. was dat vroeger een labeltje per kledingstuk, tegenwoordig het liefst drie of vier. eentje met de maat, eentje met de wasvoorschriften, eentje met een reserve knoopje, eentje met een beveiligingssysteem en een met het materiaal soort. het lijkt wel de kunst te zijn om een zo irritant mogelijk materiaal voor de labeltjes te gebruiken, zelfs in heerlijk zachte zijde shirts. ze naaien ze ook nog zo vast, dat het verwijderen haast onmogelijk is. lukt het je wel, dan blijk je een gat in je nieuwe kledingstuk te hebben.
sommige mensen schijnen er totaal geen last van te hebben, maar er zijn ook heel veel mensen die gillend gek worden van het gekriebel op de huid.
wie heeft er een oplossing? wie wil er mee actie voeren bij de kleding producenten en wie heeft er hier goede suggesties voor beide zaken? iedereen een goed weekeinde zonder gekriebel en jeuk en alvast bedankt voor het reageren.