Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
magda - 25-02-2012 09:12:59
Computers & Telefonie

spelletjes op PC openen niet meer

Ik heb een oude pc overgenomen. ik heb een aantal spelletjes (zoek en vind, 3 op een rij e.d) als ik een spelletje had geinstalleerd, kon ik geen andere spellen gebruiken.
kreeg telkens melding over het virtueel geheugen en de spelletjes waren heel traag. als ik een ander spel wilde spelen, deinstalleerde ik het eerste spel via het configuratie scherm. ik kon het later weer installeren, dat gaf geen probleem. op een dag reageerde de computer niet meer midden in een spel. ik kreeg weer de melding over het virtueel geheugen en over cpu (??). ik heb het spelletje dmv het conf. scherm verwijderd. ben aan het zoeken gegaan. ik heb het virtueel geheugen verdubbeld. ook ontdekte ik schijfopruiming, dat doe ik ook regelmatig. de computer is daardoor in ieder geval 's-morgens sneller. maar spelletjes spelen lukt niet meer. het installeren gaat m.i. normaal. maar ik kan ze niet meer openen. (dat geldt voor alle spelletjes die ik bezit) heeft iemand enig idee wat er loos kan zijn?

voor zover van belang, ik heb:
xp prof, sp 3
ram. cap: 512,50 mb
c: 12,04 gebruikt, 25,21 beschikbaar.
alles staat op de c-schijf. het systeem zat op de computer, ik heb geen cd's van het besturingsprogramma. ook belangrijk ik ben een digibeet :-)
bedankt alvast voor het meedenken