Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

muzicaro
muzicaro - 01-03-2012 12:50:45
Computers & Telefonie

spam?

Als secretaris van een orkest stuur ik regelmatig emails naar de leden. alle leden ontvangen deze mails zonder problemen.
nu is er 1 lid dat opeens een melding met een groot rood kruis krijgt als hij een mail van mij ontvangt. we hebben van alles geprobeerd. ik heb mail van verschillende emailadressen gestuurd, met en zonder bijlage, maar het rode kruis blijft komen. de man is heel bang en durft niets te openen, terwijl het zeker is dat mijn mail geen spam is, maar ook geen virus bevat. alle andere leden hebben tenslotte geen problemen en ontvangen mijn mails ook gewoon zonder waarschuwingen.
wat kan hier aan de hand zijn? ligt het probleem bij mij of bij hem? duidt een rood kruis op spam of juist op een virus? als het spam is, kan zijn spamfilter dan niet aangepast worden?
kortom, hoe kunnen we dit oplossen?
extra info: mijn computer heeft de avg virusscanner en scant dagelijks op een vast tijdstip. ik had spamfighter op mijn computer staan, maar heb dit verwijderd.