Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisantonis - 05-03-2012 15:24:03
Huishouden & Energie

Diefstal bij PostNL

Heeft er iemand ervaring met diefstalgevallen bij postnl,
of veel vermiste zendingen, waarschijnlijk diefstallen bij het distributiecentrum in amsterdam. ik heb heel veel last van diefstal, zendingen komen niet verder als amsterdam!
heb opengeneden verpakkingen teruggeskregen, zendingen naar buitenland voor het laatst in amsterdam gescand. dit is nu al maanden zo en er word volgens mij niets mee gedaan.
om te bellen is niet meer te doen voor mij, iedere keer 45 cent/min. om the horen, wij zullen een formulier toesturen. dan krijg je 50 euro terug, maar je bent iedere keer 75 euro kwijt aan artikelen, die je moet terugbetalen, plus de telefoonkosten, al honderd euro de laatste maanden!! nu een zending naar us, voor de tweede keer verzonden!!! twee keer verdwenen!!!