Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abarth
abarth - 03-04-2012 19:49:03
Garantie & Verzekeringen

Graaien van verzekeraar?

Kreeg vandaag mijn nieuwe polis in de bus.
hier stond op dat er een nieuwe berekening gemaakt ging worden om de kosten eerlijker te verdelen (dit ging naar percentage van een verzekerd bedrag nu op basis van polis een aantal verzekeringen)

voorheen betaalde ik een x bedrag aan premie en daar ging mijn pakket korting vanaf en hield een netto bedrag over, daar komen assurantiekosten en belasting over en dat gaf een totaal bedrag.

vanaf dit jaar betaal ik een x bedrag aan premie en daar gaat mijn pakketkorting vanaf daar overheen komt nu de kosten voor de rabobank (dienstverlening) en daar komen weer assurantiekosten en belasting over en dat gaf een totaal bedrag.

nu zal ik niet zeuren over de kosten voor de dienstverlening deze betaal ik toch al dan niet verkapt in de premie maar mijn korting wordt nu over een lager bedrag berekend dan vorige jaren

dit scheelt je 5-20 euro op jaar basis, zeg 10 gemiddeld
keer 2 miljoen verzekerden = 20.000.000
per jaar

kan dit zomaar?

denk er hard over om te gaan shoppen