Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rissiejjj - 08-04-2012 23:27:49
Geldzaken & Recht

Famed, belachelijk hoge administratiekosten?

Wie weet dit?
stel ik wil een betalingsregeling treffen bij famed, dan komen ze op de proppen met €35,- administratiekosten, dit is toch niet eerlijk?

mijn situatie. heb een rekening ontvangen van €86,- zit in wwb en ben nog geen 21 dus krijg amper aan geld, 3 kwart van de uitkering gaat al verloren aan de zorgverzekering, gut waarvoor ben je verzekerd. maar oke, nu dus een zorgkosten nota van het bovengenoemde bedrag, kan het niet in 1x betalen ivm de lage inkomsten en hoge vaste lasten. nu kan ik gerust een betalingsregeling treffen waarschijnlijk, maar wel met die €35,- administratiekosten. mag dit zomaar? moet dit niet een bepaald percentage zijn van het bedrag op de nota?, dit is toch een belachelijk hoog bedrag?

wie weet raad?