Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylli - 17-05-2012 18:51:54
Geldzaken & Recht

Ruilen

Beste mensen,

mijn dochtertje van 4 jaar heeft van haar oma die een paar dagen te logeren is een zgn. slavenarmbandje gekregen. dit armbandje is van echt zilver met 2 kleine echt gouden belletjes eraan.
ik vind dit een te kostbaar sieraad voor een kindje van 4 om dagelijks te dragen, dus ik had het "in bewaring" genomen.
echter heeft ze lopen zeuren bij oma en uiteindelijk mocht ze van oma het armbandje naar school dragen. aangezien het een cadeau is van oma en mijn schoonmoeder aan mij het armbandje terug vroeg, heb ik het ook (zij het onder protest "geen goed idee, moeder") toegestaan.
en ja hoor, toen ze uit school kwam had ze een ander armbandje om, zo'n rubberen bandje met van die plastic zilverkleurige bedeltjes. ze had haar zilver/gouden armbandje geruild met een klasgenootje.
ik ben naar de ouders van het klasgenootje geweest en zij willen het armbandje niet teruggeven/ruilen, omdat hun dochtertje de armband "zo mooi" vind en mijn dochter zelf heeft willen ruilen. zij gooien het op "van ruilen komt huilen" en dat is wel zo, maar we hebben het nu over kinderen van 4 jaar?! die weten niet de waarde van de spulletjes, de volwassenen wel.
wat kan ik nog doen om die andere ouders te bewegen het dure armbandje terug te geven???