Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loesje48 - 12-06-2012 20:41:58
Voeding & Gezondheid

Gebitsreiniging?

Beste allemaal,

ik ben vorige week naar de tandarts geweest voor de periodieke controle. hier had ik ook een afspraak voor gemaakt (controle dus). de tandarts keek wat rond, en besloot met een borsteltje even langs mijn tanden te gaan, vanwege wat (thee)aanslag, zei hij naderhand "en dan vind ik dat ik dat even moet oppoetsen" . dit alles duurde nog geen 2 minuten, maar ik krijg wel een rekening (naast de controle) van 24.10 voor gebitsreiniging standaard. ik vind dit belachelijk, bij mijn vriend heeft hij ook nog tandsteen verwijderd, en die kreeg dezelfde rekening. ik vind het daarnaast ook vreemd dat ik kom voor controle, en wegga met een ongevraagde behandeling die 5euro duurder is! alsof ik naar de fietsenmaker ga om een lekke achterband te laten plakken, en hij besluit om ook maar de voorband te vervangen "omdat ik vind dat dat er niet uit ziet, zo'n oude band".
kan ik hier nog enigzins bezwaar tegen maken, of moeten we dit maar accepteren?

ps. positief item over de tandarts: hij vond dat mijn gebit er zo goed uit zag, dat ik niet elke 2 jaar foto's hoef te maken.