Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 18-06-2012 13:19:18
Huishouden & Energie

mogen energieleveranciers je weigeren als klant?

Stel deze vraag omdat ik een erg laag verbruik heb-ben alleen , heb een klein goed geisoleerd flatje en weinig apparaten en ben in de winter meest elders, zodat het verbruik laag is- afgelopen jaar bvb minder als 200 kb. gas. maandbedrag is nu rond de 20€.
ben 1x overgestapt en kreeg toen een welkomstpremie van ruim 250€-dus evenveel als 1 jaar kosten. advies van de consumentenbond is om elk jaar over te stappen en zo steeds premies te vangen, maar ben bang dat die bedrijven niet op dit soort kleine klanten zitten te wachten.
nadeel is dat je het 1e jaar dan veel te hoog betaalt-maar dat krijg je achteraf terug. de prijzen maken bij zulk verbruik weinig uit-wel het vastrecht.