Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lilianedwin - 03-07-2012 09:32:06
Geldzaken & Recht

Actie Vriendenloterij misleidend

Ik ben zwaar misleid door de vriendenloterij. ik werd 2 weken geleden gebeld voor een actie, waarbij ik eenmalig gratis mee kon spelen met 2 loten over de maand juni. er werd mij meegedeeld dat als ik de 2 loten opzegde voor 4 juli ik niets zou hoeven te betalen over de trekking van juli.

ik heb zojuist opgezegd, maar wat krijg ik te horen: dat ik vanaf augustus niet meer meespeel met de loterij! maar dat was niet zo met mij besproken. nu moet ik dus voor 2 loten een maand betalen. wat een misleiding!

ze nemen zogenaamd alles op op een bandje, maar dit stuk staat er dan dus niet op, alleen alles wat goed in hun straatje valt. stom van me dat ik de naam van de persoon niet opgeschreven heb, maar er wordt me verteld dat ze dat niet kunnen herleiden. ja ja...

vervolgens kan ik wel een klacht indienen bij de ledenservice, maar oh ja, dat is dan weer een 0900 nummer à 10 cent per minuut.

wat een afzetters zeg! kan kassa niet eens een aflevering besteden aan dit soort wanpraktijken?