Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

feya13
feya13 - 06-07-2012 13:55:52
Huishouden & Energie

Tips tegen Diefstal

Hallo iedereen,
in de nacht van 1 op 2 juli is onze lantana camara met pot voor onze voordeur uit gestolen! politie doet er niks aan(ja, je kunt een aangifteformulier online invullen, waar toch niets mee wordt gedaan), de verzekering vergoed het niet omdat het niet "binnen de deur is".
ik heb zelf al flyers opgehangen bij de frituur, de bakker, de plus, op de brievenbus en bij de uitlaadplaats van honden. hopende op oplettende buren welke opeens de plant ergens zouden zien staan.
natuurlijk tot nu toe nog niets opgeleverd.
nu wil ik eigenlijk het liefst weer wat nieuws, moois voor de deur zetten om die kale plaats wat op te fleuren, maar ben bang dat het binnen no-time weer gestolen wordt:-(...

het is toch te gek voor woorden dat je nog niets meer voor de deur kan zetten, zonder dat je bang moet zijn dat het gestolen wordt...
mijn vraag: hebben jullie misschien tips (uit ervaring?) hoe ik spullen voor mijn deur kan beveiligen tegen diefstal.
(stroom erop zetten is niet toegestaan ;-))