Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hk_mr308
hk_mr308 - 12-07-2012 17:11:27
Elektronica & TV

Vernieuwing van het forum!

Zou het niet eens tijd worden dat het kassa forum een mooie make-over krijgt? lees vaak dat er problemen zijn met het huidige platform.
ook zouden extra functies zoals een edit functie, standaard onderschrift en moderator functie handig zijn. op deze manier kunnen mensen beter filteren en kunnen veel voorkomende problemen als sticky's worden geplaatst.

en de moderator functie zou handig zijn om een beeld te kunnen scheppen van de kwaliteit van de posts, nu is het post op post en dat werkt niet, een discussie kan ook niet worden gedaan via pm, waardoor je makkelijk flame en hate posts krijgt. ( heb wel een paar topic gezien )

tevens moeten de hopeloos verouderde regels eens opgefrist worden zodat niet iedereen houterig met het vingertje gaat wijzen en zouden een paar vaste mod's mensen echt kunnen aanspreken op gedrag van een ander.

of te wel, en moet nog flink getimmerd worden aan het kassa v&a platform.