Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 17-07-2012 09:24:35
Computers & Telefonie

c2c_service.exe

Hallo luitjes,

c2c_service.exe, is een bestand die ik vind in het overzicht van actieve processen binnen windows taakbeheer (windows xp personal service pack 3).
maar zoek ik dit bestand m.b.v. zoeken, dan komt deze niet voor op mijn computer. terwijl alle andere bestanden, als actieve proces aangegeven binnen taakbeheer, zich wel laten vinden m.b.v. zoeken.

ik begrijp hieruit, dat het actieve proces c2c_service.exe in werkelijkheid een andere bestandsnaam heeft.
en om welke reden? kwaadwillendheid?

ik vertrouw dit proces niet, en daarom wil ik c2c_service.exe niet alleen beƫindigen, maar ook verwijderen. want na elke pc-opstart is het c2c_service.exe-proces weer actief.

wie heeft ervaring met dit bestand? en waar kan ik deze vinden, en met welke bestandsnaam?

opmerking: ik heb al uitgebreid gegoogled, maar men verwijst alleen maar naar skype. ik heb wel skype, maar skype heeft bij mij geen c2c_service.exe bestand.
indien dat wel zo zou zijn, dan had ik deze gevonden m.b.v. zoeken. hetgeen niet het geval is.

alvast mijn dank voor de oplossing.

met vriendelijke groet.
hendrik