Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 17-10-2012 14:49:10
Huishouden & Energie

Delonghi Koffiemachine

Beste lezers,
even een vraag wat redelijk is om te verwachten/vragen.
als volgt, aug 2010 aankoop delonghi espressomachine twv € 1150.
okt 2010 monteur aan huis gehad, maalmechanisme bleek fabrieksaf fout te zijn, stand 1 is normaliter grof en stand 7 zeer fijn, nu echter was stand 1 zeer fijn en stand 7 poedersuikerfijn waardoor er 10 minuten over 1 kopje werd gedaan. monteur is uur bezig geweest dit te fixen en zei dat het een fabricagefout is.
in 2011 doet apparaat niets meer omdat deurveer het begeeft, met open deur geen koffie. dit is vervangen maar direct weer defect geraakt. uiteindelijk maar zelf een veertje passend gemakt en vervangen. even later werkt het liftsysteem niet meer waardoor er geen koffie te zetten valt. delonghi monteur zegt moet u zelf smeren, maakt niet uit met wat. vreemd, liftspiraal is nauwelijks te bereiken en in boekje staat er niets over dit onderhoud. gekocht een delongi onderhoudsset van € 125 en ook hierin geen smeermiddel. verder valt chrome spontaan van frontje af, monteur bood wel nieuw frontje aan maar in andere kleurstelling, dit geweigerd. nu een week of 6 buiten garantie roept delonghi (na tussenkomst bedrijf van aankoop) dat het maalmechanisme een gebruikersfout was (volgens monteur fabricagefout), een deurveer (reeds 2 x defect waardoor geen koffie) en defecte lift gewoon geen serieuze klachten zijn en zelfs dat zo'n dure machine maar 3 jaar mee hoort te gaan. ze willen bij wijze van oplossing nog 1 maal het apparaat repareren of we mogen € 850 bijbetalen op een nieuwe. wat is jullie mening hierover.