Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

peedee
peedee - 24-10-2012 22:45:40
Huishouden & Energie

Nederlandse Energie Maatschappij (NEM) heeft weer wat bedacht om u te neppen.

De nederlandse energie maatschappij (nem) heeft weer wat bedacht om u te neppen. ditmaal in samenwerking met winkelketen http://www.boekenvoordeel.nl/">boekenvoordeel.

hoe werkt de truc?

in de winkels van boekenvoordeel krijgt u bij aanschaf van producten een kraslootje. de opengekraste code vult u in op een http://herfstbijboekenvoordeel.nl/page=boekenvoordeel.start/t=herfstbijboekenvoordeel">website. ook uw e-mailadres moet u invullen. u gaat akkoord met bepaalde actievoorwaarden. als u die even inkijkt, ontdekt u dat de door u ingevulde gegevens commercieel gebruikt mogen worden door de nem. u verwacht dus te zijner tijd een mailtje van de nem. vast met een aanbieding om naar hen over te stappen.

u klikt door.

dan moet u een paar multiplechoicevragen beantwoorden. let op! bepaalde vragen kunt u nooit juist beantwoorden. bijvoorbeeld de gemiddelde temperatuur in oktober. de mogelijk antwoorden wijken allemaal af van hetgeen gemiddeld in de bilt is gemeten.

nu komt het ergste: voordat u te weten komt of u een prijsje gewonnen heeft moet u eerst al uw persoonlijke gegevens invullen. besluit u nu dat het wel mooi is geweest met al dat gehengel naar uw gegevens en gaat u niet verder, dan hangt u toch! uw e-mail had u namelijk al eerder ingevuld en toen doorgeklikt. die hebben ze dus al en u heeft toestemming gegevens dat zij het mailadres commercieel mogen gebruiken. en -ja hoor- korte tijd later ontvang u een schitterende aanbieding van de nem...

trap er niet in.