Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

henson
henson - 02-11-2012 22:13:47
Computers & Telefonie

Oplopende overige kosten T-Mobile Sim Only Smart Start 70

Wie weet wat "overige kosten" bij een sim only (smart start 70 t- mobile) zijn?
heb deze week bovengenoemd abonnement bij t-mobile afgesloten en volgens de verkoopster in de winkel werden alle verbruikte belminuten, sms'jes en mb's eerst verbruikt en daarna pas extra kosten in rekening gebracht......
die kosten waren bij de start van het abonnement 0.29 eurocent en dat bleef drie dagen zo...maar gisteren kwamen er ineens 2 euro bij en vanmiddag stond de teller al op meer dan 4 euro! en dat terwijl de teller van het tegoed gewoon blijft staan op een rest van 15 min/sms?mb (zowel op de apps als op de site wordt dit aangegeven).
rara, wat gebeurt hier??telefonisch krijg je van t-mobile geen antwoord en ook op de site is er geen info over te vinden. wel klachten hierover!
heb inmiddels 3-g uitgeschakeld, maar daarvoor neem je toch niet zo'n mobiel abonnement....
dus: wie kan me vertellen wat die overige kosten inhouden, en nee, ik heb geen sms-diensten of buitenlandse nummers gebeld.