Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 17-11-2012 21:59:49
Computers & Telefonie

Windows 8-verkopen vallen tegen

De verkopen van pc's met windows 8 vallen fors tegen. dit schrijft technologiejournalist en de bekende 'microsoft-watcher' op zijn eigen site, meldt tweakers.net zaterdag. harde cijfers ontbreken nog, maar thurrot zegt vanuit een interne bron binnen microsoft dat de verkoop tot nu toe 'teleurstellend' is.

toch zou de softwaregigant uit redmond de schuld niet bij zichzelf zoeken. volgens de journalist legt microsoft de oorzaak bij de beperkte beschikbaarheid van windows 8-pc's en de tegenvallende ontwerpen van hardware met het nieuwe besturingssysteem. fabrikanten hebben veel verschillende nieuwe apparaten aangekondigd, maar nog lang niet alle ontwerpen zijn beschikbaar.