Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 24-11-2012 13:39:34
Computers & Telefonie

Zoeken met Google

Ik zoek altijd heel veel op op de computer. vroeger gebruikte ik daar bijvoorbeeld yahoo voor of zoekmachines die meerder zoekmachines onderliggend gebruikten.

sinds een paar jaar zoek ik altijd met google (ook mijn startpagina).

dat ging vroeger uitstekend, toen google nog minder "met je meedacht". wat me nu met name niet meer lukt is zoeken op exacte zoektermen. als ik wilde zoeken op bijvoorbeeld 6 termen waarin twee woorden letterlijk voor móesten komen plaatste ik een "+"je voor die term. wilde ik een bepaald woord beslist niet in mijn zoekresultaten hebben dan plaatste ik daar een "-" voor.

dat met die "-" werkt nog steeds. maar dat met die "+" niet.

als ik bijvoorbeeld zoek op routier koffiesiroop dan vindt google heel veel pagina's, waar ook vaak het woord "koffiesiroop" op staat. als ik dan (ter verfijning) zoek op routier +koffiesiroop dan vindt hij niets meer.

wie weet hoe ik nog met google kan zoeken op exactie zoektermen?
(ik zoek zowel onder ie8 als firefox)