Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 02-02-2013 17:38:41
Geldzaken & Recht

WOZ waarde en Openbare verkopingen.

In mijn straat zijn in 2012 5 woningen verkocht.
3 normale verkopen en 2 openbare voor zeer lage prijzen.
mogen we nu alle 5 het gemiddelde rekenen of alleen de normale verkopen?

verder zijn we het met vele buren niet eens dat ze ook nog enkele andere model en bouwjaar huizen in andere straat meenemen.
we hebben als buurt de volgende 4 vragen;

1 mag de gemeente openbaar verkochte er buiten houden?

2 mag de gemeente een andere straat een gelijkwaardige woning gebruiken voor onze straat als er voldoende verkopen zijn?

3 waarom is er geen onderscheid tussen middenstuk met weinig parkeerruimte en mijn eigen huis met slechts aan 1 kant huizen en voldoende ruimte?

4 ik vind mijn huis wegens meer parkeerruimte en het uitzicht meer waarde hebben dan de midden in de straat zonder deze voordelen, waarom betaal ik toch hetzelfde?
in het verleden is bewezen dat mijn huis meer waard is en sneller verkoopt dus hetzelfde, zijn ze gek of kijken ze niet goed?