Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
raymondvandijk - 12-03-2013 18:54:53
Geldzaken & Recht

Gewonnen onderbroeken en sokken.

Hallo,

er is vandaag gebeld door een bedrijf, ik weet helaas de naam hier niet van omdat iemand anders de telefoon oppakte en vervolgens de telefoon aan mij werd gegeven 'omdat het voor mij was'.

maar er werd gevraagd of ik r van dijk was, en dat kon ik zijn of mijn broertje maar ik dacht: laat ik eerst even luisteren waar het dan over gaat.

het meisje aan de telefoon vertelde mij dat door mij of me broertje laatst een enquete was ingevuld, en daarmee ik of hij, een onderbroek en sokken heb gewonnen twv zoveel euro en dat ik alleen de verzendkosten zou betalen.

me broertje besteld wel vaker kleding en dergelijke op internet, dus ik dacht meteen dat het voor hem was.
hij was er zelf niet dus handelde ik het af.

de maten heb ik doorgegeven de kleuren. mijn adres gegevens en dergelijke wist ze zo op te noemen, dat stond ik de enquete vertelde ze omdat ik vroeg hoe ze dat wist. vervolgens mijn rek.nummer nog doorgegeven.

het pakketje zou binnen 4 weken in de bus liggen met een brief die ik goed moest doorlezen, daar zouden belangrijke nummers in staan.

ik ben zelf al een keer opgelicht via het internet dus ik pas op. het is alleen dat me broertje wel vaker op internet besteld, dus dacht zonder er bij na te denken dat het wel voor hem zou zijn.

ik ben op internet gaan kijken en las ik allemaal reacties van andere mensen over bedrijven met de naam provea, tono, miriale die soortgelijke dingen hebben. maar ze vervolgens ongevraagd nieuwe pakketjes binnnen krijgen.

ik denk dat het mij ook is overkomen. wat moe ik nu? kan ik het ergens annuleren? een mail sturen? een brief sturen dat ik niet verwacht nog meer pakketjes binnen te krijgen dat het ene waar ze gebeld voor hebben?

iemand ervaring gehad met hetzelfde of soortgelijk probleem?

alvast bedankt.