Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jenie - 17-06-2013 15:32:03
Voeding & Gezondheid

Opvang Kinderen van 14 jaar

Ik weet niet goed waar ik met mijn vraag terecht moet dus hoop ik hier van experts antwoord te krijgen.
ik heb een tweeling van bijna 14 jaar oud, ze zijn beide verstandelijk beperkt en zitten op speciaal vervolg onderwijs. nu is het zo dat ze volgend schooljaar beiden op dezelfde school terecht komen.

nu heb ik een probleem. mijn zonen kunnen niet alleen thuis zijn. ieder voor zich wel maar samen gaat niet. ze hebben ruzie samen, maken lawaai waar de buren last van hebben. het gaat echt niet. nu werk ik zelf 19 uur per week en gaat het in aankomend schooljaar weleens voorkomen dat ze bv een studiemiddag of hele dag vrij zijn terwijl ik moet werken. ik heb als zovelen maar 5 weken vakantie dus is het altijd al wel passen en meten.

natuurlijk heb ik ouders die ik in de zomervakantie ook inschakel als ik moet werken maar die wonen ver van mij vandaan.

bestaat er iets van opvang voor kinderen met een beperking van 14 jaar. zoiets als een kinderdagverblijf waarvoor je moet betalen. ik heb al lopen googlen maar kom alleen op zorgboederijen uit en dat zoek ik juist niet.

gewoon opvang als er middagen of dagen vrij zijn van school en ik gewoon naar mijn werk moet.

bedankt voor de antwoorden.

jenie