Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 23-06-2013 10:41:55
Auto & Vervoer

Autowassen op straat

De bovag, de overkoepelende brancheorganisatie van auto(was)bedrijven, wil gemeenten stimuleren om hun regels (verboden) m.b.t. autowassen op straat beter te handhaven dan wel de bewoners te wijzen op het 'nadelige' effect van autowassen op straat.

m.a.w. de bovag wil eigenlijk dat het autowassen op straat geheel verboden wordt.
en dat om een wel erg hypocriete reden: het milieu.

uiteraard zien de (aangesloten) bedrijven graag dat iedereen zijn/haar auto laat wassen in een autowasstraat.

wat denkt u, zou het de bovag alléén om het milieu gaan.... of zou de bovag hoofdzakelijk aan het geld denken en het milieu wéér misbruiken als een drogreden om ons (nog meer) geld uit de zakken te kloppen?

de (hypocriete) bovag heeft zelfs een onderzoek laten doen naar het autowassen op straat.
vorig jaar gaf 40% van de consumenten aan de auto liever op straat te wassen, terwijl dat een paar jaar eerder nog 33% was.

deze getallen zijn natuurlijk alleen maar bedoeld om iedereen een soort van angst in te boezemen.
als het andersom geweest zou zijn (voor zover die getallen kloppen...), zou de bovag dan ook van zich hebben laten horen?

nu kan men zich natuurlijk ook afvragen in hoeverre dat onderzoek, dat betaald (!) is door de bovag, realistisch is en/of mogelijk gemanipuleerd is, vanwege eigen (financiële) belangen.

wat is uw mening?