Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

discovery
discovery - 09-08-2013 13:06:24
Computers & Telefonie

Laptop maakt geen verbinding met internet

Beste experts, ik hoop dat iemand van u mij uit de brand kan helpen.
op 31 juli jl. ben ik van telfort internet/telefonie overgestapt naar ziggo waar mijn digitale/interactieve tv abonnement al liep.
na enige hindernissen bij het installeren is uiteindelijk na een paar dagen en telefoontjes naar ziggo alles voor elkaar gekomen en had ik daar mijn internet en telefonie.
nu wil echter mijn laptop geen verbinding maken met internet. het lijkt erop dat de laptop iets blokkeert maar ik, en twee zeer terzake deskundigen behalve van w8, kunnen niet vinden wat er aan de hand is. ook met een lan verbinding werkt het niet, er is geen contact te maken met het cisco modem/router van ziggo.
het betreft een hp pavilion g7 die draait onder windows 8. hij is pas enkele maanden oud en bij telfort werkte hij prima.
voor de goede orde, mijn vaste pc, en mobiele telefoon, via wifi, werken prima. ook de huistelefoon doet het goed.
ziggo zegt dat de verbinding dus goed is en dat het daar voor hen ophoud.
ik hoop dat ik voldoende gegevens heb gegeven om jullie een goed inzicht van het probleem te geven, anders hoor ik het graag.
vriendelijke groet,
discovery