Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

WvV
WvV - 18-11-2013 16:31:18
Geldzaken & Recht

Cadeaubon Free Record Shop omgewisselt voor kortingsbonnen

Mijn 12 jarige zoon had voor zijn verjaardag een cadeaukaart van free record shop gekregen. deze bleek na faillissement niet meer geldig en kon omgewisseld worden voor kortingsbonnen.
2 keer heeft hij geprobeerd deze in te wisselen voor wat hij graag wil. eerst op een 12 maanden abonnement voor de xbox, maar helaas, daar konden de bonnen niet voor gebruikt worden. de tweede keer moest wat hij wilde (dvd-box) besteld worden, omdat deze niet voorradig was. en omdat het dan om een bestelling gaat, kon hij weer niet de "kortings-tegoedbon gebruiken.
mag dit zomaar? is hij echt blij gemaakt met een dooie mus? kunnen wij nog iets ondernemen om zijn geld gewoon terug te krijgen?