Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
respondent - 04-01-2014 08:07:20
Auto & Vervoer

De NS slaat stations over > Wie heeft er iets vergelijkbaars meegemaakt?

De ns slaat willens en wetens stations over om door haar opgelopen vertraging goed te maken. ik hoop dat vara kassa hier eens een uitzending aan wil besteden, aangezien bovenstaande een zeer kwalijke zaak betreft.

steeds vaker slaat de ns gewoonweg kleinere tussenliggende of eindstations over indien zij te maken heeft met opgelopen vertraging. afgezien van het feit dat dit zeer klantonvriendelijk is (de betreffende stations staan gewoon in de dienstregeling opgenomen), verkondigt de ns ook nog eens onware informatie over de betreffende reden van de uitval.

ik spreek uit eigen ervaring: bijvoorbeeld gisteren 03-01-2014 op het traject roermond - maastricht randwyck vertrektijd 06:37 uur. deze sprinter reed niet verder dan maastricht. de omgeroepen reden volgens de ns was een kabelbreuk/koperdiefstal tussen maastricht en maastricht randwyck. wat scherst mijn verbazing: de concurrent veolia trein & belgische nmbs trein rijden wel gewoon op dit traject (blijkbaar hebben die geen last van deze "kabelbreuk/koperdiefstal". ook als ik de officiƫle ns website/app raadpleeg, wordt er met geen woord gerept over enige vertraging/uitval van treinen op deze route en dit tijdstip. blijkbaar heeft de eerstvolgende ns sprinter opeens ook geen probleem meer met deze "kabelbreuk/koperdiefstal". want een andere collega van mij die gebruikt maakt van deze verbinding, arriveert gewoon op tijd op haar eindbestemming maastricht randwyck.

conclusie: de ns heeft een klinkklare leugen aan de getroffen reizigers verkondigd.

wie heeft er iets vergelijkbaars meegemaakt?