Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 08-01-2014 23:17:35
Computers & Telefonie

cashback lg

Hoe lezen jullie dit?

av bij de cashback campagne lg5

om in aanmerking te komen voor deze promotie dienen deelnemers aan de volgende voorwaarden te voldoen: a) koop het promotieproduct, tussen 1 januari 2013 en 12 januari 2014 bij een van de geautoriseerde verkooppunten; en (b) vul het online invulformulier in op www.lg-l5.nl. upload een foto van de originele streepjescode van de doos en een kopie van de kassabon voor 12 januari 2014 op de actiewebsite. om in aanmerking te komen voor de cashback campagne dienen deelnemers de originele streepjescode van de doos uit te knippen en een kopie van de kassabon voor 19 januari 2014 in een voldoende gefrankeerde envelop op te sturen naar onderstaand adres:

is dit nu een of/of situatie, of moet je beiden doen, zowel formulier online als opsturen via de post. ik kan een mail sturen naar lg, maar weet niet of ik op tijd antwoord krijg.

klik http://www.lg-l5.nl/">hier voor verdere info.

iemand hier misschien ervaring mee?

alvast bedankt voor het meedenken ;-)