Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 26-01-2014 16:02:09
Computers & Telefonie

vista herinstalleren

Bovenstebeste forumleden,

omdat ik het idee heb dat het systeem wat instabiel is geworden overweeg ik om vista te herinstalleren op mijn laptop. ik krijg er wel wat hulp bij van een half nerd (hij weet er behoorlijk veel van, maar kan niet al mijn twijfels wegnemen).

nu ik zo wat rondgoogle zinkt de moed me in de schoenen. is dit nog wel een verstandig idee? en duurt zo'n herinstallatie echt 5 uur?

over het instabiele systeem.ik vind alles al moeizamer gaan sinds ik een trojanhorse heb verwijderd van mijn pc zo'n anderhalf jaar geleden. hdd smart. ik heb hem er toen wel afgekregen met mbam, cccleaner, avast en systeemherstel, maar ik geloof dat ik toen zelf ook iets rigoureus heb gedaan wat ik achteraf beter niet had kunnen doen. vraag me niet wat...
en laatst kreeg ik een melding dat er iets niet goed zat met het systeem, moest toen een 'reparatie' doen via microsoft, is wel gelukt, maar toch...

mijn laptop is een ouwetje (vijf jaar) maar ik wil hem graag nog even mee laten gaan. heb hoop bij windows 8.2 aan te haken en wil 8.0 en 8.1 overslaan.

misschien moet ik er ook nog bij vertellen dat ik komende week van het superoude abo (1 mb) met een slakkegang overschakel naar een raketstand van 120 mb. zoef zoef!

wat is wijs in deze?

dankbaar met elk antwoord ;-)