Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 07-02-2014 17:33:03
Geldzaken & Recht

Bij de Telegraaf is opzegtermijn meer dan 2 maanden

Op 11 december 2012 hebben wij een abonnement genomen op de telegraaf en dit weer opgezegd op 16 december 2013. met een maand opzegtermijn zou het abonnement op 16 januari 2014 beëindigd kunnen worden, maar omdat de betaling liep tot de 24e van de maand hebben wij als einddatum 24 januari genomen. maar de telegraaf weigert, ze willen pas beëindigen op 24 februari. ik heb hemel en aarde bewogen om de bezorging te stoppen, maar het lukt niet, elke dag ligt die krant weer in de brievenbus. tijdens onze afwezigheid was de brievenbus bijna vol en stak de post er nog net niet uit.
de telegraaf zegt dat de reden is dat wij de eerste weken een aanbieding hebben gehad en dat daarom de termijn verlengd is. maar het abonnement is gewoon doorgelopen, alleen werd het duurder.
weet iemand hoe dat zit als je een abonnement neemt voor een actieprijs voor de eerste tijd en dat abonnement laat doorlopen voor een hogere prijs?