Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 16-02-2014 00:29:05
Computers & Telefonie

kopiƫren adresboek en favorieten

Denkelijk ben ik komende tijd toch toe aan een nieuwe laptop (deze is echt antiek en zonder geluid). momenteel werk ik nog met xp en outlook maar dat zal veranderen.
ik wil graag m'n adresboek voor het mailen en m'n lijstje favoriete site's op een usb-stick opslaan. hoe doe ik dat het meest gemakkelijk en zo dat ze op een nieuwe laptop weer kunnen worden ingelezen en ook werken! ik heb ooit het adresboek opgeslagen op een usb-stick en had toen wel de namen (ook handig om te printen), maar kon niet meer via outlook direct contact maken. graag beetje eenvoudig verwoorden a.u.b.. met dank.
oh ja, kan een lange lijst van favoriete site's leiden tot vertraging bij het op gang komen van de laptop nadat deze is gestart?