Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sr
sreglov - 15-03-2014 19:11:10
Huishouden & Energie

Overstappen naar een andere energieleverancier: niet vlak na de winter!

Ik ben onlangs, mede n.a.v. de uitzending van kassa, overgestapt naar een andere energieleverancier. dat scheelde behoorlijk! alleen was ik me van één ding niet bewust. als je dit vlak na de winter doet, kan het zijn dat je een behoorlijk bedrag moet bijbetalen bij de eindafrekening. je voorschot is berekend over het hele jaar. in de zomer verbruik je minder dan in de winter, dus betaal je in de winter eigenlijk te weinig en in de zomer te veel. dat viel even tegen. nu trekt dat wel recht als ik de eindafrekening krijg van mijn nieuwe leverancier, maar nu moet ik toch een aardig bedrag extra voorschieten.
geen kritiek op kassa (hoewel het handig was geweest als iemand het hand genoemd - of ik heb het gemist), maar een tip voor anderen die willen overstappen. doe het in de herfst ;-)