Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heideveld - 18-04-2014 14:36:34
Computers & Telefonie

Het tv-programma Kassa

Beste 'kassiers".
ik vind de kwaliteit van het tv-programma kassa achteruit gaan.
de tijdsdruk bij ieder item is ontzettend hoog. daardoor worden thema's in sneltreinvaart behandeld en is er van enige diepgang nauwelijks sprake.

de gasten zijn daarbij ook vaak goed getraind (mediatraining) en 'sterren' in het omzeilen van vragen en het niet-geven van antwoorden. sterker nog: ze slagen er in om aan de meeste negatieven kritiek nog een positieve draai te geven voor hun bedrijf of organisatie. walgelijk!

de presentatrice is hier vaak niet tegen op gewassen. (ik zou trouwens niet graag in haar schoenen staan.) dat ze zo weinig tijd krijgt voor ieder item speelt hierbij ook een rol.

het 2e scherm is op zich een leuk idee, maar b.v. bij vergelijking van producten kan het m.i. niet objectief zijn. de optie 'ik ken dit merk niet/heb er geen ervaring mee" ontbreekt namelijk.
verder blijft het bij noemen/vermelden van resultaten 2e scherm en wordt er in het programma inhoudelijk niets meer mee gedaan. jammer.

schrijf dit niet om kassa maar even 'af te kraken', maar meer vanuit uit de zorgen die ik me maak en wellicht hebben anderen een andere mening of tips/suggesties ter verbetering of wil men het gewoon zo houden en ben ik slechts 'een zeurpiet' :)

voorzetje: minder onderwerpen per uitzending?