Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yohoh64 - 14-05-2014 14:11:07
Voeding & Gezondheid

Eigen risico voor iedereen verhogen en niet alleen voor de zieke mensen

Zoals ik begrepen heb gaat het eigen risico volgend jaar flink omhoog. wie niet ziek is, betaalt niets en kan een lagere verzekering kiezen. wie echter flink ziek is, zoals ik betaald de jackpot. volledig aanvullend verzekerd en een hoog eigen risico, te betalen van een lage aow uitkering (25% van mijn inkomsten gaan op aan ziektekosten).
door het eigen risico voor iedereen te laten vervallen en de basis kosten te verhogen, lijkt het mij eerlijker verdeeld. fbto is een voorbeeld voor aanvullende pakketten, hier betaal ik in elk geval niet voor bevallingen (moeten de mannen op oudere leeftijd ook aan meebetalen bij de meeste aanbieders., wat een onzin! arm word zo armer.
en maar geven aan het buitenland... hoeveel mensen levenhier wel niet onder de grens, zelfs voedselbanken hebben hier een tekort. de nederlandse regering moest zich schamen!!!