Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elenoor1975 - 08-09-2014 15:41:10
Geldzaken & Recht

boeken van "van Dijk educatie

Ik heb voor mijn dochter boeken besteld bij van dijk educatie. op de website stond dat de levering binnen 3 werkdagen zou plaatsvinden. dus niet. bel vervolgens met de klantenservice en zij konden mij geen antwoord geven op mijn vraag wanneer ik ze wel kon verwachten. heb mijn ontevredeheid aangegeven dat ze zich niet houden aan de beloftes op internet. heb dus een klacht via klacht.nl gedaan. daar zie ik tot mijn verbazing dat ik een van zoveelste ben met dit probleem. ik kreeg op dat moment gelijk response van "van dijk educatie" dat de levering zo spoedig mogelijk zou plaatsvinden en vroegen mij om op klacht.nl aan te geven dat het probleem opgelost was. krijg ik de boeken eindelijk binnen, blijkt dat een paar van de boeken 2e hands waren. (terwijl je voor nieuwe boeken betaald). geef dat per email aan en krijg als antwoord:

beste zahra,

je kunt bij het plaatsen van een bestelling helaas niet aangeven dat je nieuwe of gebruikte boeken wil ontvangen.

wij leveren eerst gebruikte boeken, zolang de voorraad strekt. daarna gaan wij over tot het verzenden van nieuwe exemplaren.

bij het plaatsen van de bestelling betaal je voor de nieuwprijs van de boeken. als je een gebruikt exemplaar hebt ontvangen, krijg je na levering één derde deel van de nieuwprijs retour.



kan dit zomaar? als ik 2e handse boeken wilde ging ik wel naar marktplaats of bol.com waar ik overigens achteraf goedkoper uit zou zijn. ik voel mj behoorlijk besodemietert en bedrogen. kan iemand mij aangeven wat te doen, want blijkt dat ik niet de enige ben. zo is voor van dijk makkelijk geld verdienen