Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 09-10-2014 12:49:14
Winkels & Webshops

Boycotten AH - HEMA enz.

Met betrekking tot het 'zwarte pieten' debat het volgende:

meerdere winkelbedrijven hebben aangegeven geen 'zwarte pieten' in hun collectie te doen, zelfs deze te vervangen door een soort van witte (of andere) 'pieten'.

bijvoorbeeld albert heijn (ah):
"... woordvoerder bij ahold, verklaart dat er "lang en goed" is nagedacht over de uitbanning van zwarte piet. "we zijn tot de conclusie gekomen dat albert heijn niet doof moet zijn voor het maatschappelijk debat rond zwarte piet dat de laatste tijd duidelijk is verhard."

zelf hoorde ik in mijn kringen om dergelijke winkelbedrijven te boycotten, juist omdat zij de 'zwarte piet' in de ban doen.

dus geen boodschappen meer te doen bij o.a. ah, hema, wibra, en alle andere winkels die de 'zwarte piet' in de ban hebben gedaan.

hoe denkt u over het feit om die winkelbedrijven, die de 'zwarte piet' in de ban doen, te boycotten?