Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 24-02-2015 15:57:49
Elektronica & TV

Beleefdheid Ziggo?

We kregen vandaag de welbekende brief van ziggo in de bus over de veranderende tv-frequenties. voor ons hoeft dat niet, maar is terzijde.
wat we beiden zeer ergerlijk vinden is dat de directeur [edit redactie: naam verwijderd] zich de vrijheid aanmatigt ons met "je" aan te spreken. ken de man totaal niet en wens hem ook niet te leren kennen. deze man weet onze leeftijden niet, kent onze omstandigheden niet, dus waarom dit rare populaire gedoe. zo spreek je bijv.een wat oudere hoogleraar/professor niet aan. ik besef alleen dat ik een deel bijdrage aan zijn - waarschijnlijk zeer hoge - salaris.
wij zijn geen ouderwetse zeurpieten; kinderen, kleinkinderen, oude en zeer jonge familieleden, buren (ook de jonge buurkinderen), vrienden en ook vele andere personen waaronder artsen, tandarts ed. spreken ons aan bij onze voornamen en met je.
met deze mensen hebben wij een soort vertrouwensband, we kennen ze persoonlijk en we hebben zelf aangegeven dat we dat wel zo prettig vinden.
we vinden de houding van ene [edit redactie: naam verwijderd] echter vrij grof en van weinig beleefdheid getuigen en dit wekt niet echt vertrouwen.