Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cv
cvgelderen - 25-02-2015 21:29:55
Winkels & Webshops

Jumbo moet laagste prijsgarantie aanpassen

Quote kassa: "jumbo moet de reclamecampagne 'de goedkoopste in groente en fruit. altijd!' aanpassen. de reclame code commissie heeft een verbod gelegd want de commissie vindt de slogan onduidelijk voor klanten. het gaat hierbij om zowel televisie- als radioreclames.

goedkopere producten
in de uitingen van jumbo worden geen uitzonderingen gemeld, maar ze blijken er wel te zijn. de laagste prijsgarantie geldt volgens de regels van jumbo alleen bij 'supermarkten, drogisterijen en slijterijen met een fysieke winkel in dezelfde vestigingsplaats als jumbo'. de commissie vindt dat de regel onvoldoende duidelijk gemaakt wordt naar de consument toe."

als de commissie de reglementen had doorgelezen, hadden ze de voorwaarden geweten. deze staan duidelijk op de website van de jumbo! onzinnige actie dus van de commissie!
http://www.jumbo.com/content/spelregels-euro's-goedkoper/