Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 03-03-2015 19:06:17
Voeding & Gezondheid

Kip met dure saus?

Als ik kip koop, eventueel foute van de aldi (lekker dier) kan ik vaak kiezen tussen met of zonder sausje.

echter, de prijs per kg is hetzelfde dus bij die met saus betaal ik de dure vlees prijs voor een goedkoop sausje met vee water.
5 tot 10% saus en je verdien flink aan die emmer toevoegen voor nauwelijks meer werk.

moeten we naast de aldi ook het verkeerde vlees boycotten?

ik kan ook zelf wel die saus toevoegen en weet dan ook de smaak, en of het niet te zout is.
vooral de shoarma was soms zo zout dat eerst afwassen en in water koken beter was dan opbakken.

moeten we weer puur vlees kopen en deze soms te heet of te zout gemaakte dure toevoegingen weigeren?

ik heb het dus niet over mijn dichtstbijzijnde winkel maar alle winkels die deze met saus verkopen en het lijkt steeds meer te worden.
wat is uw mening.