Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

frits
frits - 18-03-2015 00:37:47
Auto & Vervoer

Geen Cruise Controle, wel toegezegd

Ik heb op begin maart j,l, een 2e hands honda jazz elegance gekocht van 2009 na een korte proefrit werd er in de showroom van het garage bedrijf verder onderhandeld en vroeg ik of er een cruise controle in zat wat werd beaamd deze zou zitten op het stuur aan de rechterkant, links zit de audio bediening, de koop werd gesloten, en op 5 maart konden we de auto ophalen nogmaals gevraagd naar de cruise controle ja die was aanwezig.maar na bestudering van het handboek bleek dat dit er niet in zit, de knoppen rechts waren bedoeld voor de bediening van de boord computer.
de verkoper gaf toe per mail dat hij zich vergist had en dat deze ontbrak, de mitsubishi colt die ik had ingeruild had er wel een, bij de nieuwkoop van deze auto had ik deze er meteen er in laten zetten als ik het geweten had ik deze laten ombouwen.
nu mailt hij mij dat ombouwen geen optie is, en een nieuwe inbouwen kost rond 600,00 € ik ben van mening dat de garage die kosten moet dragen anders had ik de koop een andere prijs bedongen.
deze is gekocht bij een bekend bovag autobedrijf in limburg
sta ik in mijn recht ?
graag reacties.