Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 28-03-2015 11:30:37
Auto & Vervoer

nooit meer mogen auto rijden ???....

Er is maandag hier in mijn dorp een ernstige ongeval gebeurt.
een automobilist sloeg links af en zag daarbij een motor rijder over het hoofd met als gevolg dat de auto total loss is en de motorrijder een 7 voudige beenbreuk opliep en inwendige bloeding..
tijdens de politie onderzoek bleek ook nog eens dat de automobilist ruim 2 keer te veel drank op had ((480 ugl volgens een goede bekende van de automobilist ))..
mijn mening is dat zulke bestuurders nooit meer een rijbewijs mogen hebben en voor elke cent aansprakelijk moeten zijn ...
nu is er een discussie opgang gekomen of de automobilist wel aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade aan de motor en de letsel die de motorrijder heeft ((waarschijnlijk zijn gehele leven en hij was plus minus 35 jaar ))..
wat denken jullie wat de verzekering en/of de rechter zal beslissen????..((((als ze het mijn laten beslissen dan weet ik het wel :) .))