Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
berend1963 - 18-07-2015 13:30:32
Computers & Telefonie

onrechtmatig aangemeld bij Intrum Justitia door Power Internet

Op 13-07-2015 kreeg ik van intrum justitia het formulier om voor 20-07-1015 een bedrag van 721,07 over te maken aan intrum justitia, voor hun client power internet b.v.

in 2012 ben ik door boven genoemde provider per telefoon meerdere malen benaderd om van hun diensten gebruik te maken, dit heb ik steeds af gewezen.

daarna kreeg ik steeds code's toe gestuurd van power internet waarmee ik mijn website kon bekijken die hun voor mij aangemaakt hadden ( let wel zonder mijn goed keuring ) na de code's te hebben ingevuld op google, bleek dat er helemaal geen website was aangemaakt.

heb toen ook contact met power internet opgenomen naar dat ik van hun een rekening van hun ontvangen had voor de gemaakte kosten van de website.

heb ze toen ook mede gedeeld dat ik geen betaling zou doen, omdat ik nergens opdracht voor had gegeven.
des betreffende mevrouw deelde mij toen mede dat ik ook wel in termijnen mocht betalen.
heb toen ook medegedeeld dat ik niet tot betaling over zou gaan omdat ik niets had besteld.

heb toen alles van de hand gewezen en verteld dat ik geen betaling zou doe voor ongevraagde opdrachten, en de zaak was daarmee afgedaan.

nu, enkele jaren later krijg ik dus bericht van intrum justitia dat ik bovenstaande bedrag voor 20-07-2015 zou moeten betalen, dat daarmee een bezoek van de deurwaarde geannuleerd zal worden.

mijn vraag is dus: hoe kan dit? en wat kan ik hier tegen doen?

met vriendelijke groet: dhr, b grave