Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
drunem2010 - 07-08-2015 13:16:48
Geldzaken & Recht

shop styleconnect.nl cREaFLEX levert verkeerde artikelen en negeren berichten

Ik heb 31 juli kleding besteld in maat l besteld bij een webshop. styleconnect.nl creaflex windraak 36 in windraak shop is van een ene schreurs.

1 augustus kreeg ik de levering in maat s. snelle levering maar jammer dat ik het niet pas. kan gebeuren. ik heb meteen het nummer gebeld wat op de factuur staat maar nummer is afgesloten. ik heb maandag 3 augustus gemaild over de verkeerde levering en gevraagd of ze nog een maat l hebben en mij die kunnen sturen. volgens de site krijg je als je een bericht stuurt binnen 24 uur antwoord. tot op heden heb ik nog geen reply gehad op mijn bericht. stelletje prutsers, maken je geld afhandig en laten niets van zich horen.

ik denk nu dat ik mijn geld kwijt ben. wat kan ik juridisch doen om mijn geld terug te krijgen?