Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne_909 - 07-08-2015 21:15:32
Elektronica & TV

In gebreke zijn van tv provider

Ik heb al jaren een 3 in 1 pakket bij tele 2, over het algemeen tot goede tevredenheid.
enkele maanden geleden werden we "verrast" met het omzetten van een aantal tv zenders naar hd uitvoering. helaas zijn er zenders, waaronder canvas waar ik vaak naar kijk / keek, die om de paar minuten een hele irritante storing in het beeld geven. het probleem is al heel lang bekend bij tele 2 maar blijkbaar willen ze het niet oplossen of zijn ze niet in staat om dit probleem op te lossen. je krijgt elke keer waardeloze beloftes dat het binnenkort opgelost is, mijn binnenkort lijkt anders te zijn dan hun binnenkort.
in 1e instantie hebben de niet hd en hd zenders een poosje naast elkaar bestaan maar op een gegeven moment zijn de niet hd zenders uit de zenderlijst verdwenen waardoor je dus alleen de hd versie kunt bekijken. door de aanhoudende storingen heb je dus niks aan deze zenders. ik vind dat de provider hiermee in gebreke blijft en mij niet levert wat ze beloven maar mij wel voor de volle pond laat betalen. wat kan ik hier aan doen?