Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
figooh - 11-08-2015 12:52:07
Computers & Telefonie

Geld terug van computeroutlet.nl te Zeist

Net als bij een eerdere vraag op dit forum uit 2013 heb ik 21 april 2015 een laptop aangeschaft via de webshop van computeroutlet.nl, woudenbergseweg 19 unit c4 3707hw zeist. doordat ze mijn oorspronkelijke bestelling ´´opeens´´ niet meer konden leveren, ondanks vermelding van voorraad beschikbaar op de website, kon ik een ander model bestellen of twee weken wachten tot de nieuwe voorraad zou komen. ik koos voor het wachten, hetgeen tot twee keer toe werd verlengd. uiteindelijk gaven ze toe dat er niet kon worden geleverd en vroegen of ik een andere laptop wilde. toen ik aangaf de order te willen annuleren werd er op 5 juni een credit nota naar mij verstuurd voor het originele bedrag van euro 389 onder vermelding "product langere tijd niet leverbaar".

sinds 5 juni ben ik nu bezig om de 389 euro terug te krijgen. inmiddels is er 3 maal telefonisch toegezegd, o.a. tweemaal door [edit redactie: naamsvermelding verwijderd] , dat het geld de volgende dag op de rekening zou staan, hetgeen vervolgens niet gebeurde. tijdens die gesprekken wordt er een show opgevoerd dat men even naar de administratie loopt en zogenaamd ter plekke verifieerd dat de administratie de inboeking doet. al met al klinkt dit als oplichting en bedrog; het lijkt also dit bedrijf bijna failliet is en de touwtjes maar net aan elkaar kan knopen.

wat kan ik nu nog doen om ervoor te zorgen dat dit bedrijf mijn geld teruggeeft? moet ik aangifte doen? moet ik de winkel op stelten zetten? deurwaarder? online een hoop herrie maken? andere opties?