Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaisamu - 22-09-2015 17:38:41
Auto & Vervoer

Elektrische fiets gestolen uit tuin, verzekering vergoedt niet

Afgelopen weekend is mijn elektrische fiets gestolen uit mijn eigen, afgesloten achtertuin. ik bellen naar klaverblad verzekeringen met alle gegevens, nou, die had ik niet eens nodig. "oh meneer, in uw eigen achtertuin, dat is in de buitenlucht en dat wordt niet verzekerd." maar hoort mijn tuin dan niet bij mijn huis? "weet ik niet meneer, maar in de buitenlucht is dat niet verzekerd, had de fiets in de schuur gestaan (waar niet eens een deur in zit, dus zullen ze dan ook wel niet als schuur aanduiden) was het wel verzekerd. bij het station staan ook fietsen afgesloten en als daar wat gebeurd doen wij er ook niks mee." nou nemen we voor een kleine €140 aan verzekeringen af per maand. ik ben afhankelijk van mijn stalen ros en vind dit ronduit belachelijk. er valt steeds meer buiten de verzekeringen ed, dan houd ik mijn mond maar even over de zorg. ik vraag mij ondertussen af waar ik nog verzekering voor betaal. ik geef nooit iets op bij de verzekering en als het een keer wel echt nodig is wordt je op zo'n manier afgescheept. wij hebben de auto ook bij hen verzekerd, betekent dit dat ik maar moet proberen om die op zijn zij door de voordeur te werken? of is die wel verzekerd als die in de buitenlucht staat? er valt steeds meer buiten de verzekering, je mag steeds meer zelf betalen. en dat is tegenwoordig al lastig genoeg, met 4 kinderen waarvan er 1 intern woont ivm klassiek autisme met een verstandelijke beperking. de kosten die daarmee samenhangen plus wat hij allemaal sloopt is al bijna niet op te brengen.van de week thuis maar weer eens goed gaan kijken en vergelijken, en overal de goedkoopste standaard verzekeringen af gaan sluiten, grotere pakketten waar meer in wordt vergoed heeft geen zin, want wat je nodig hebt valt er altijd precies buiten.
wordt er ondertussen zo moe van dat de mensen die het allemaal proberen netjes te regelen altijd de pispaal zijn, en als je leeft als een asbak en je ook zo gedraagt lijkt het in nederland wel of alles jou kant op komt. of je moet minister worden, dan kan je je helemaal legaal misdragen.

gegroet,

een zeer boze teleurgestelde rijwielloze vader